×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer Farioli geïrriteerd door 'sterkste team'-vraag Verweij

Ajax-trainer Farioli geïrriteerd door 'sterkste team'-vraag Verweij
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 15:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli kreeg op de persconferentie voorafgaand aan de return tegen Panathinaikos een vraag voorgeschoteld over het opstellen van zijn 'sterkste team' nu Steven Bergwijn en Brian Brobbey beschikbaar zijn. De Italiaanse coach leek echter niet blij te zijn met deze opmerking van journalist Mike Verweij.

Farioli reageerde geïrriteerd op de suggestie dat hij nu zijn sterkste elftal zou moeten opstellen met de terugkeer van Bergwijn en Brobbey. De trainer benadrukte dat hij altijd zijn team opstelt op basis van tactische overwegingen en de vorm van de spelers, en niet omdat bepaalde spelers beschikbaar zijn.

De Italiaan gaf aan dat hij vertrouwen heeft in de breedte van zijn selectie en dat elke speler die hij opstelt, in staat is om een bijdrage te leveren aan het team. Farioli benadrukte dat hij niet van plan is om zijn opstelling drastisch te veranderen alleen omdat bepaalde spelers terug zijn van blessures.

Ajax staat voor een belangrijke wedstrijd tegen Panathinaikos en Farioli zal ongetwijfeld zijn tactiek zorgvuldig uitstippelen om een goed resultaat te behalen. De trainer hoopt dat zijn spelers ongeacht de opstelling het beste van zichzelf zullen laten zien en de tegenstander kunnen verslaan.