×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn terug in selectie Ajax voor duel Panathinaikos

Bergwijn terug in selectie Ajax voor duel Panathinaikos
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 14:48 uur

Ajax-fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van Steven Bergwijn in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Panathinaikos, zo heeft trainer Francesco Farioli bevestigd. Na een periode van afwezigheid is de aanvaller weer fit en klaar om zijn team te ondersteunen. Farioli houdt echter nog geheim hoeveel speeltijd Bergwijn zal krijgen tijdens de wedstrijd.

De terugkeer van Bergwijn is een welkome toevoeging voor Ajax, aangezien de aanvaller bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid. Zijn aanwezigheid kan een belangrijke impuls geven aan het team in de aanstaande confrontatie met Panathinaikos. Fans hopen dan ook dat Bergwijn zijn kwaliteiten kan laten zien en een positieve bijdrage kan leveren aan het spel van Ajax.

Trainer Farioli heeft vertrouwen in Bergwijn's fitheid en capaciteiten, maar blijft voorzichtig in zijn uitspraken over de exacte rol die de aanvaller zal spelen. Met de wedstrijdselectie nog niet definitief bekendgemaakt, blijft het voor supporters en tegenstanders een verrassing hoe Bergwijn zal worden ingezet en welke impact hij zal hebben op het verloop van de wedstrijd tegen Panathinaikos.