×
Home Nieuws Livescore

Rugani en Sutalo bij Ajax: onzekerheid voor Kaplan

Rugani en Sutalo bij Ajax: onzekerheid voor Kaplan
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 14:16 uur

Ajax staat voor een interessante periode op het gebied van verdediging, met de komst van Daniele Rugani en de mogelijke langere verblijfsduur van Josip Sutalo. Voetbal International voorspelt dat deze ontwikkelingen gevolgen kunnen hebben voor Ahmetcan Kaplan, de Turkse verdediger van de club. De toekomst van Kaplan bij Ajax wordt hierdoor onzeker en er rijzen vraagtekens over zijn positie in het team.

Met de aankomst van Rugani, een ervaren Italiaanse verdediger, en de verlenging van het contract van Sutalo, een veelbelovende jonge speler, lijkt de concurrentie in de verdediging van Ajax toe te nemen. Dit kan betekenen dat Kaplan, die tot nu toe regelmatig speeltijd kreeg, nu moet vechten voor zijn plek in het team. De Turkse verdediger zal zich moeten bewijzen en laten zien dat hij kan opboksen tegen de nieuwe concurrentie.

De supporters van Ajax zullen met spanning uitkijken naar hoe trainer Erik ten Hag om zal gaan met deze veranderingen in de verdediging. Zal Kaplan zijn basisplaats weten te behouden, of zal hij genoegen moeten nemen met een rol als invaller? De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van Ahmetcan Kaplan bij de Amsterdamse club.