×
Home Nieuws Livescore

Manchester United en Ten Hag jagen op Frenkie de Jong

Manchester United en Ten Hag jagen op Frenkie de Jong
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 11:48 uur

Het lijkt erop dat de geruchtenmolen in Engeland op volle toeren draait, met nieuws over Erik ten Hag en Manchester United die nog steeds op zoek zijn naar versterking. Volgens bronnen van The Daily Mail is de interesse in Frenkie de Jong weer aangewakkerd en zou er zelfs al een eerste bod zijn neergelegd bij de club in Barcelona.

Na het succesvolle debuutseizoen van Ten Hag bij Manchester United lijkt de Nederlandse trainer vastbesloten om zijn selectie verder te versterken. Met de mogelijke komst van Frenkie de Jong zou United een speler van wereldklasse aan hun team kunnen toevoegen, wat de fans ongetwijfeld enthousiast zal maken.

De Jong, die momenteel bij FC Barcelona speelt, staat bekend om zijn technische vaardigheden en visie op het veld. Zijn potentieel om het spel te dicteren en zijn vermogen om zowel aanvallend als verdedigend bij te dragen, maken hem een gewilde speler in de voetbalwereld. Als het bod van Manchester United serieus wordt genomen, zou dit een interessante wending kunnen betekenen voor de toekomst van De Jong.

Hoewel er nog geen officiƫle bevestiging is van de transfergeruchten, zullen fans en analisten ongetwijfeld gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze mogelijke transfer. De combinatie van Ten Hag als coach en De Jong als speler zou een krachtige mix kunnen vormen voor Manchester United, die hopen op succes in zowel de nationale als internationale competities.