×
Home Nieuws Livescore

Thomas Ouwejan versterkt NEC Nijmegen na transfervrije overstap.

Thomas Ouwejan versterkt NEC Nijmegen na transfervrije overstap.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 11:08 uur

NEC Nijmegen heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. Thomas Ouwejan is officieel gepresenteerd als speler van de club. De linkervleugelverdediger maakt de overstap van Schalke 04 en heeft een contract getekend voor drie seizoenen bij de Nijmeegse club. Met deze transfer versterkt NEC Nijmegen zich met een ervaren speler die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op het hoogste niveau.

De komst van Ouwejan naar NEC Nijmegen betekent een belangrijke toevoeging aan de selectie van de club. De 24-jarige verdediger staat bekend om zijn snelheid, techniek en aanvallende impulsen vanaf de linkerflank. Met zijn ervaring in zowel de Eredivisie als in het buitenland, zal Ouwejan een waardevolle aanwinst zijn voor de ploeg van trainer Rogier Meijer.

Voor Ouwejan zelf is de overstap naar NEC Nijmegen een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Na zijn periode bij Schalke 04 kijkt de verdediger ernaar uit om zich te bewijzen in de Nederlandse competitie. Met zijn ambities en drive om te presteren, belooft Thomas Ouwejan een belangrijke speler te worden voor NEC Nijmegen in de komende seizoenen.