×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman waarschuwt voor risico transfers De Ligt

Kees Kwakman waarschuwt voor risico transfers De Ligt
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 10:48 uur

Voormalig voetballer Kees Kwakman uit zijn zorgen over de transfers van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui naar Manchester United onder leiding van trainer Erik ten Hag. Kwakman benadrukt dat het een risico is voor zowel de club als de coach om spelers uit hun eigen vertrouwde omgeving te halen. De Ligt en Mazraoui, beiden afkomstig uit Nederland, zullen zich moeten aanpassen aan de nieuwe omgeving en speelstijl van de Engelse club.

Kwakman wijst erop dat het voor Ten Hag een uitdaging kan zijn om zijn landgenoten te integreren in het team en te zorgen dat zij optimaal presteren in de Premier League. De druk en verwachtingen liggen hoog bij Manchester United, en het is belangrijk dat De Ligt en Mazraoui snel hun draai weten te vinden om succesvol te zijn.

Hoewel de talenten van De Ligt en Mazraoui onbetwistbaar zijn, is het volgens Kwakman van belang dat zij mentaal en fysiek klaar zijn voor de uitdaging die hen te wachten staat. De voormalig voetballer benadrukt dat het niet vanzelfsprekend is dat spelers vanuit de Eredivisie direct kunnen schitteren in de topcompetities van Europa.

Kwakman hoopt dat zowel Manchester United als Erik ten Hag de juiste begeleiding en ondersteuning bieden aan De Ligt en Mazraoui om hun potentieel volledig te benutten. Het is een spannende tijd voor de Nederlandse spelers en de coach, maar met de juiste aanpak en mindset kunnen zij zeker slagen in hun nieuwe avontuur bij de Engelse topclub.