×
Home Nieuws Livescore

Sparta Rotterdam blokkeert illegale doorverkoop Feyenoord-tickets

Sparta Rotterdam blokkeert illegale doorverkoop Feyenoord-tickets
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 10:16 uur

Sparta Rotterdam heeft drastische maatregelen genomen in de aanloop naar het beladen thuisduel tegen stadsgenoot Feyenoord op 25 augustus. De club heeft tientallen kaarten geblokkeerd die illegaal werden doorverkocht op verschillende websites. Deze tickets zijn niet rechtmatig verkregen en daarom heeft Sparta besloten om actie te ondernemen om deze praktijken tegen te gaan.

Het fenomeen van doorverkochte kaarten op online platforms is een groeiend probleem in de sportwereld. Sparta Rotterdam is echter vastbesloten om hier korte metten mee te maken en heeft aangekondigd dat degenen die betrapt worden op het doorverkopen van kaarten kunnen rekenen op strenge straffen, waaronder mogelijke stadionverboden. De club wil op deze manier de integriteit van de kaartverkoop waarborgen en ervoor zorgen dat loyaliteit en betrokkenheid bij de club worden beloond.

Supporters worden dan ook opgeroepen om alleen kaarten te kopen via de officiële kanalen van Sparta Rotterdam en om alert te zijn op malafide praktijken op het gebied van ticketverkoop. Door samen te werken en deze illegale doorverkoop aan te pakken, hoopt de club een eerlijke en transparante omgeving te creëren voor alle fans die het team willen steunen tijdens de belangrijke confrontatie met Feyenoord.