×
Home Nieuws Livescore

Frisse wind bij Ajax: Mannsverk betere 'nummer 6' dan Henderson

Frisse wind bij Ajax: Mannsverk betere 'nummer 6' dan Henderson
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 10:08 uur

Er waait een frisse wind bij Ajax sinds de komst van Francesco Farioli, zo constateert Karim El Ahmadi. De voormalige middenvelder ziet een positieve verandering in het spel van de Amsterdamse club sinds de Italiaanse coach aan boord is gekomen. Een speler die volgens El Ahmadi indruk maakt onder Farioli is de 22-jarige Noorse middenvelder Sivert Mannsverk.

El Ahmadi is lovend over Mannsverk en bestempelt hem als een betere 'nummer 6' dan Jordan Henderson. De Noorse talent laat volgens de oud-prof goede dingen zien op het veld en lijkt zich uitstekend te ontwikkelen onder de leiding van Farioli. Met zijn jonge leeftijd en veelbelovende talent wordt Mannsverk gezien als een speler met een grote toekomst voor zich.

De complimenten van El Ahmadi aan het adres van Mannsverk tonen aan dat de Noor steeds meer zijn stempel drukt op het spel van Ajax. De supporters van de club zijn dan ook enthousiast over de progressie die de jonge middenvelder doormaakt en kijken reikhalzend uit naar wat hij nog meer kan laten zien in het shirt van de Amsterdammers. Met Farioli aan het roer en spelers als Mannsverk in vorm, lijkt Ajax klaar te zijn voor een succesvolle periode.