×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn mogelijk terug bij Ajax voor return tegen Panathinaikos

Bergwijn mogelijk terug bij Ajax voor return tegen Panathinaikos
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 09:40 uur

Ajax kan mogelijk rekenen op de terugkeer van Steven Bergwijn in de selectie voor de aanstaande wedstrijd tegen Panathinaikos. Na de overwinning van 0-1 vorige week in Athene, staat de return op het programma voor de Amsterdammers. Bergwijn, die eerder uitviel met een blessure, lijkt op tijd fit te zijn om zijn team te versterken in deze cruciale wedstrijd.

De aanwezigheid van Bergwijn zou een welkome toevoeging zijn voor Ajax, gezien zijn kwaliteiten en ervaring op het hoogste niveau. Zijn snelheid en technische vaardigheden kunnen een belangrijke rol spelen in het streven naar een positief resultaat tegen Panathinaikos. Trainer Erik ten Hag zal ongetwijfeld blij zijn met de mogelijkheid om Bergwijn weer in zijn selectie te hebben.

De supporters van Ajax zullen ook verheugd zijn met het vooruitzicht van Bergwijn's terugkeer. Zijn aanwezigheid kan het team een extra boost geven en de kans vergroten op een succesvolle afloop van de return tegen Panathinaikos. Met Bergwijn in de gelederen lijkt Ajax goed voorbereid te zijn om de strijd aan te gaan en hopelijk een plek te veroveren in de volgende ronde van het toernooi.