×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijdt met vier clubs om Sergi Roberto

Ajax strijdt met vier clubs om Sergi Roberto
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 08:32 uur

Ajax heeft stevige concurrentie in de strijd om de handtekening van de Spaanse voetballer Sergi Roberto. Volgens Mundo Deportivo zijn er maar liefst vier andere clubs die ook azen op de handtekening van de voormalige FC Barcelona-speler. Na zijn afscheid van de Catalaanse club deze week, lijkt de markt voor Roberto flink in beweging te zijn gekomen.

Een van de clubs die eerder in de race was, maar nu lijkt te zijn afgehaakt, is Tottenham Hotspur. Ondanks eerdere gesprekken tussen de Engelse club en de speler, zijn deze op niets uitgedraaid. Dit opent mogelijk de deur voor andere geïnteresseerde clubs om hun kans te wagen in de strijd om de handtekening van de veelzijdige middenvelder.

Met de interesse van meerdere clubs die azen op Sergi Roberto, belooft het een spannende transferperiode te worden voor de Spaanse international. De keuze voor zijn volgende club zal niet gemakkelijk zijn, gezien de diverse opties die voor hem op tafel liggen. Ajax zal naar verwachting alles op alles zetten om de concurrentie voor te blijven en Roberto te overtuigen om voor de Amsterdamse club te kiezen.