×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles biedt op Yassin Oukili afgewezen.

Go Ahead Eagles biedt op Yassin Oukili afgewezen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 08:08 uur

Go Ahead Eagles heeft serieuze interesse getoond in middenvelder Yassin Oukili van RKC Waalwijk. De club uit Deventer heeft zich officieel gemeld bij RKC om de mogelijkheid van een transfer te bespreken. Volgens berichtgeving van De Telegraaf heeft Go Ahead Eagles een eerste bod uitgebracht op Oukili, maar dit bod werd door RKC Waalwijk afgewezen.

Yassin Oukili is een talentvolle speler die afgelopen seizoen indruk heeft gemaakt in de Eredivisie. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Go Ahead Eagles. De Deventer club ziet in Oukili een versterking voor het komende seizoen en is vastbesloten om de middenvelder naar de Adelaarshorst te halen.

Hoewel het eerste bod van Go Ahead Eagles door RKC Waalwijk is afgewezen, lijkt de transfer nog niet van de baan te zijn. Beide clubs zullen naar verwachting blijven onderhandelen over een mogelijke overgang van Yassin Oukili. Het is nog niet duidelijk of Go Ahead Eagles bereid is om hun bod te verhogen om RKC Waalwijk te overtuigen om de speler te laten gaan.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk over Yassin Oukili. De fans van beide clubs zullen gespannen afwachten om te zien of de talentvolle middenvelder uiteindelijk de overstap zal maken naar Deventer.