×
Home Nieuws Livescore

RB Salzburg triomfeert voor kleine menigte, Lijnders onverstoord

RB Salzburg triomfeert voor kleine menigte, Lijnders onverstoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 07:16 uur

RB Salzburg heeft zich op dinsdagavond met een overwinning weten te plaatsen voor de volgende ronde van de play-offs van de Champions League. Ondanks de aanwezigheid van slechts ongeveer 150 toeschouwers in het stadion, wisten de spelers van Salzburg een sterke prestatie neer te zetten. Dit aantal supporters stak schril af tegen de grote groep FC Twente-fans die vorige week naar Oostenrijk afreisden om hun team aan te moedigen.

Hoewel het aantal uitsupporters beperkt was, heeft dit geen invloed gehad op de prestaties van het team. De coach, Lijnders, gaf aan dat het gebrek aan uitsupport geen negatieve impact heeft gehad op de spelers. Ze wisten zich te focussen op het spel en behaalden uiteindelijk de overwinning die hen naar de volgende ronde van de Champions League bracht.

De supporters van RB Salzburg mogen trots zijn op de prestatie van hun team, ondanks de beperkte aanwezigheid in het stadion. Met een sterke teamgeest en vastberadenheid wisten de spelers zich te kwalificeren voor de volgende fase van het prestigieuze toernooi. De overwinning toont aan dat RB Salzburg een geduchte tegenstander is en klaar is om de uitdagingen van de Champions League aan te gaan.