×
Home Nieuws Livescore

Dylan Vente op weg terug naar Eredivisie bij PEC

Dylan Vente op weg terug naar Eredivisie bij PEC
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 22:40 uur

Het lijkt er sterk op dat Dylan Vente binnenkort zijn rentree zal maken in de Eredivisie. De aanvaller van het Schotse Hibernian staat op het punt om een tijdelijke overstap naar PEC Zwolle te voltooien. Na een periode in Schotland keert de spits mogelijk terug naar Nederland om zijn voetbalkunsten te vertonen in de Nederlandse competitie.

Vente, die eerder uitkwam voor Feyenoord, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging bij PEC Zwolle. De club uit Overijssel hoopt met de komst van de aanvaller meer aanvallende impulsen te kunnen geven aan het team. Met zijn ervaring en doelgerichtheid kan Vente een waardevolle toevoeging zijn voor de Zwolse ploeg.

De huurtransfer van Dylan Vente naar PEC Zwolle lijkt dus in de afrondende fase te zitten. Fans van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de impact die de spits kan hebben op het spel van hun team. Het is afwachten hoe snel Vente zich kan aanpassen en of hij zijn stempel kan drukken op de Eredivisie met zijn kwaliteiten als doelpuntenmaker.