×
Home Nieuws Livescore

Vlap onder de indruk: Salzburg zou Eredivisie domineren.

Vlap onder de indruk: Salzburg zou Eredivisie domineren.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 22:32 uur

Michel Vlap heeft zijn bewondering uitgesproken voor het indrukwekkende spel van Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse ploeg wist FC Twente flink onder druk te zetten en dwong de Tukkers tot verdedigen op hun eigen helft. Vlap was onder de indruk van de manier waarop Salzburg hoog druk zette en het spel dicteerde. De middenvelder is zelfs van mening dat Salzburg zonder twijfel een serieuze titelkandidaat zou zijn in de Eredivisie.

Tijdens het duel tussen Red Bull Salzburg en FC Twente zag Michel Vlap hoe de Oostenrijkse formatie het spel domineerde en de tegenstander geen moment rust gunde. De druk die Salzburg uitoefende op de Tukkers was van een hoog niveau en Vlap was onder de indruk van de intensiteit waarmee de ploeg te werk ging. De voetballer gelooft dat als Salzburg in de Eredivisie zou spelen, ze zeker een geduchte concurrent zouden zijn voor de Nederlandse topclubs.

Vlap, die zelf uitkomt voor FC Twente, erkent de kwaliteiten van Red Bull Salzburg en ziet in hen een team dat goed zou passen in de Nederlandse competitie. De middenvelder benadrukt dat het spel van Salzburg een voorbeeld kan zijn voor Eredivisie-teams en dat hun speelstijl zeker tot successen zou leiden in Nederland. Michel Vlap kijkt met bewondering naar de prestaties van Salzburg en ziet in hen een potentiƫle titelkandidaat als ze in de Eredivisie zouden spelen.