×
Home Nieuws Livescore

PSV laat hoop op Sepp van den Berg varen.

PSV laat hoop op Sepp van den Berg varen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 22:08 uur

PSV ziet de komst van Sepp van den Berg steeds verder uit het zicht verdwijnen. De club uit Eindhoven leek lange tijd kans te maken op de handtekening van de 22-jarige verdediger, maar de onderhandelingen met Liverpool hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. De Telegraaf meldt dat PSV nu besloten heeft om door te schakelen en zich te richten op andere versterkingen voor de selectie.

De teleurstelling is groot bij PSV, aangezien Van den Berg gezien werd als een veelbelovende aanwinst voor de defensie. De club had gehoopt om de jonge Nederlander naar het Philips Stadion te halen, maar lijkt nu genoodzaakt om andere opties te verkennen. De technische staf zal zich nu moeten beraden op alternatieve spelers die de selectie kunnen versterken voor het komende seizoen.

Hoewel de deal met Sepp van den Berg niet doorgaat, blijft PSV vastberaden om de selectie te versterken en competitief te blijven in de Eredivisie. De club zal nu snel moeten handelen om andere versterkingen aan te trekken, zodat het team klaar is voor de start van het nieuwe seizoen. De supporters hopen dat PSV snel met positief nieuws naar buiten zal komen over nieuwe aanwinsten die het team kunnen versterken en voor succes kunnen zorgen in de competitie.