×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui naar Manchester United: transfer van Bayern München bevestigd

Mazraoui naar Manchester United: transfer van Bayern München bevestigd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 21:56 uur

Noussair Mazraoui maakt een spraakmakende overstap naar Manchester United, waar hij herenigd zal worden met zijn voormalige coach Erik ten Hag. De vleugelverdediger, die eerder succesvol samenwerkte met Ten Hag bij Ajax, verlaat Bayern München om zich aan te sluiten bij de Engelse club. De transfer is officieel bevestigd door Manchester United op hun officiële communicatiekanalen.

De transfer van Mazraoui naar Manchester United markeert een belangrijke stap in zijn carrière, aangezien hij nu de kans krijgt om zijn talenten op het hoogste niveau in de Engelse Premier League te laten zien. De samenwerking met Ten Hag belooft een vruchtbare voortzetting te worden van hun eerdere succesvolle periode bij Ajax, waar Mazraoui zich ontwikkelde tot een gewaardeerde speler.

Manchester United heeft met de komst van Mazraoui een versterking voor de verdediging binnengehaald, die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht. De fans van de club kunnen zich verheugen op de toevoeging van de talentvolle vleugelverdediger aan het team, dat onder leiding van Ten Hag streeft naar sportief succes en het behalen van prijzen in het komende seizoen.