×
Home Nieuws Livescore

De Ligt naar Premier League, Mazraoui volgt mogelijk snel

De Ligt naar Premier League, Mazraoui volgt mogelijk snel
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 21:16 uur

Het is officieel bevestigd: Matthijs de Ligt zal zijn voetbalcarrière voortzetten in de Premier League. Manchester United heeft met succes de transfer van de talentvolle verdediger afgerond, die eerder uitkwam voor Bayern München. De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, zal nu deel uitmaken van het team van Manchester United en hoopt daar zijn stempel te drukken.

Naast de transfer van De Ligt lijkt het erop dat ook Noussair Mazraoui spoedig zal volgen. De veelbelovende speler, die momenteel actief is bij Ajax, wordt naar verluidt nauwlettend gevolgd door Manchester United. Mazraoui, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor het team van coach Ole Gunnar Solskjaer.

De overgang van De Ligt naar de Premier League markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan en opent nieuwe deuren voor de jonge verdediger. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn indrukwekkende prestaties in het verleden, wordt De Ligt gezien als een speler met een veelbelovende toekomst in het Engelse voetbal. Manchester United-fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en hopen dat hij snel zijn waarde zal bewijzen op het veld.