×
Home Nieuws Livescore

Brighton meldt zich voor PSV-verdediger Boscagli bij Eindhoven

Brighton meldt zich voor PSV-verdediger Boscagli bij Eindhoven
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 20:40 uur

Brighton & Hove Albion heeft de jacht geopend op de talentvolle verdediger Olivier Boscagli van PSV. Volgens bronnen van Voetbal International heeft de Engelse club officieel contact opgenomen met de Eindhovenaren om hun interesse kenbaar te maken. PSV heeft echter het eerste bod van Brighton afgewezen, zonder de exacte hoogte ervan bekend te maken.

De 23-jarige Boscagli, die afgelopen seizoen een belangrijke rol speelde in de verdediging van PSV, staat nu in het middelpunt van de belangstelling van de Premier League-club. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van diverse buitenlandse clubs, maar het is Brighton dat nu als eerste concreet stappen heeft ondernomen om de Fransman binnen te halen.

De onderhandelingen tussen PSV en Brighton beloven spannend te worden, aangezien de Eindhovenaren vastbesloten zijn om een goede deal te sluiten voor Boscagli. De verdediger zelf zal ongetwijfeld ook in spanning afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen. Het is nu afwachten hoe deze transfer saga rond Olivier Boscagli verder zal verlopen en of Brighton & Hove Albion uiteindelijk met een verbeterd bod zal komen om PSV te overtuigen om hun sterspeler te laten gaan.