×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht hoopt op verlenging huur Oscar Fraulo

FC Utrecht hoopt op verlenging huur Oscar Fraulo
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 20:32 uur

FC Utrecht heeft zijn zinnen gezet op een verlengd verblijf van Oscar Fraulo voor het komende seizoen. De Duitse tak van Sky Sport heeft gemeld dat de club uit de Domstad de doelman graag nog een seizoen wil huren van Borussia Mönchengladbach. Fraulo, die afgelopen seizoen al onder de lat stond bij FC Utrecht, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en de club ziet hem als een waardevolle toevoeging aan het team.

De 23-jarige Fraulo wist zich vorig seizoen te onderscheiden met zijn sterke optredens en heeft daarmee de interesse van FC Utrecht gewekt om hem langer aan zich te binden. De club is ervan overtuigd dat de jonge doelman nog veel potentieel heeft en van grote waarde kan zijn in het komende seizoen. Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn talent tussen de palen, lijkt Fraulo een belangrijke speler te worden voor FC Utrecht.

Borussia Mönchengladbach zal naar verwachting binnenkort een beslissing nemen over de verhuur van Fraulo aan FC Utrecht. De Domstedelingen hopen dat de Duitse club akkoord gaat met de verlenging van de huurovereenkomst, zodat Fraulo ook komend seizoen het doel van FC Utrecht kan verdedigen. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van de talentvolle doelman en kijken reikhalzend uit naar zijn optredens in het komende seizoen.