×
Home Nieuws Livescore

Gasperini mist Koopmeiners in Europese Super Cup tegen Real.

Gasperini mist Koopmeiners in Europese Super Cup tegen Real.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 18:48 uur

Atalanta Bergamo's coach Gian Piero Gasperini staat voor een uitdaging nu hij het moet stellen zonder Teun Koopmeiners in de strijd om de Europese Super Cup tegen Real Madrid. De Nederlandse international is in afwachting van zijn transfer naar Juventus en zal daarom niet beschikbaar zijn voor het belangrijke duel op woensdagavond.

Koopmeiners, die een cruciale rol speelde in het succes van Atalanta vorig seizoen, zal worden gemist door Gasperini en zijn team. De middenvelder stond bekend om zijn leiderschap en technische vaardigheden op het veld, en zijn afwezigheid zal zeker voelbaar zijn tijdens de wedstrijd tegen de Spaanse grootmacht.

De transferperikelen rondom Koopmeiners hebben de voorbereiding op de Europese Super Cup verstoord voor Gasperini, die nu op zoek zal moeten naar alternatieve opties om het gemis van de Oranje-international op te vangen. Met Real Madrid als geduchte tegenstander zal Atalanta alles uit de kast moeten halen om zonder Koopmeiners een goed resultaat neer te zetten en de strijd om de prestigieuze trofee aan te gaan.