×
Home Nieuws Livescore

Jaïro Riedewald sluit zich aan bij Royal Antwerp FC.

Jaïro Riedewald sluit zich aan bij Royal Antwerp FC.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 18:32 uur

De Nederlandse verdediger Jaïro Riedewald heeft een nieuwe club gevonden na zijn vertrek bij Crystal Palace. Op dinsdagavond werd hij officieel gepresenteerd bij Royal Antwerp FC, waar hij zijn voetbalcarrière zal voortzetten. De oud-speler van Ajax was transfervrij en heeft nu een nieuwe uitdaging gevonden in de Belgische competitie.

Riedewald, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden, kijkt ernaar uit om zich aan te sluiten bij Royal Antwerp FC. De club, die momenteel actief is in de hoogste Belgische voetbaldivisie, heeft met de komst van de ervaren verdediger een waardevolle toevoeging aan het team binnengehaald. Riedewald zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in de verdediging van de ploeg.

Na zijn succesvolle periode bij Ajax maakte Riedewald in 2017 de overstap naar Crystal Palace in de Engelse Premier League. Na enkele seizoenen bij de club uit Londen is de Nederlandse international nu klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Riedewald ongetwijfeld een belangrijke speler worden voor Royal Antwerp FC en hoopt hij bij te dragen aan het succes van de club in het komende seizoen.