×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs verrast en blijft bij Feyenoord.

Calvin Stengs verrast en blijft bij Feyenoord.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 18:16 uur

Calvin Stengs heeft besloten om niet naar Charlotte FC te gaan. Ondanks dat de spelmaker van Feyenoord een persoonlijk akkoord had met de Amerikaanse club en er overeenstemming was tussen beide clubs, blijft Stengs toch in Rotterdam. De 22-jarige voetballer heeft zelf de knoop doorgehakt en heeft ervoor gekozen om af te zien van zijn overgang naar de Major League Soccer.

De beslissing van Stengs om bij Feyenoord te blijven komt als een verrassing voor velen. De talentvolle spelmaker stond op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan in de Verenigde Staten, maar heeft uiteindelijk toch gekozen voor stabiliteit en verdere ontwikkeling bij de Rotterdamse club. Dit nieuws zal zowel bij de fans van Feyenoord als bij de supporters van Charlotte FC voor de nodige opschudding zorgen.

De keuze van Stengs om in Nederland te blijven, betekent dat Feyenoord kan blijven rekenen op zijn creativiteit en scorend vermogen. De club zal ongetwijfeld opgelucht zijn dat de spelmaker ervoor heeft gekozen om zijn toekomst in De Kuip voort te zetten. Voor Charlotte FC betekent dit nieuws echter dat zij op zoek zullen moeten gaan naar een alternatieve versterking voor hun team. Het blijft afwachten hoe deze ontwikkeling de verdere transferplannen van beide clubs zal beïnvloeden.