×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles haalt Finse versterking terug naar Eredivisie

Go Ahead Eagles haalt Finse versterking terug naar Eredivisie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 18:08 uur

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met de komst van de 22-jarige Oliver Antman. De Finse speler maakt de overstap van FC Nordsjaelland naar de club uit Deventer, waardoor hij terugkeert naar de Eredivisie. Met de transfer van Antman hopen de Eagles hun selectie verder te versterken en zich te handhaven in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie.

Antman, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en snelheid, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen het Europese voetbal. De jonge aanvaller heeft al ervaring opgedaan in zowel de Finse als de Deense competitie en zal nu zijn kunsten gaan vertonen in het shirt van Go Ahead Eagles.

Trainer van Go Ahead Eagles, Kees van Wonderen, is verheugd met de komst van Antman en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn kwaliteiten en drive om te slagen, gelooft Van Wonderen dat Antman een belangrijke rol kan gaan spelen in het streven van de club naar succes in het komende seizoen. De supporters van Go Ahead Eagles kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Antman en hopen op mooie momenten met de nieuwe aanwinst in het geel-rode shirt.