×
Home Nieuws Livescore

Transfer Calvin Stengs naar Charlotte FC in gevaar

Transfer Calvin Stengs naar Charlotte FC in gevaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 17:32 uur

De langverwachte transfer van Calvin Stengs naar Charlotte FC staat op losse schroeven, zo meldt Tom Bogert, een bekende MLS-watcher voor het prestigieuze Engelse medium The Athletic. Het nieuws komt als een verrassing, aangezien er aanvankelijk geen obstakels leken te zijn voor de overstap van de Feyenoord-speler naar de Amerikaanse club.

Volgens bronnen dicht bij de onderhandelingen is er een onverwachte wending opgetreden in de deal tussen Stengs en Charlotte FC. Hoewel de details nog niet volledig bekend zijn, wordt gesuggereerd dat er zich complicaties hebben voorgedaan die de overgang in gevaar brengen. Fans en analisten keken reikhalzend uit naar de komst van Stengs naar de Major League Soccer, maar nu lijkt het erop dat de transfer mogelijk niet doorgaat.

De 22-jarige Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, stond op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Verenigde Staten. Echter, met de recente ontwikkelingen is het nog onzeker of de jonge Nederlander daadwerkelijk zijn carrière zal voortzetten bij Charlotte FC. Zowel de club als de speler zelf hebben nog geen officiële verklaring afgegeven over de huidige stand van zaken, waardoor de fans in spanning worden gehouden over de toekomst van Stengs.