×
Home Nieuws Livescore

Cole Palmer verlengt contract bij Chelsea tot 2033

Cole Palmer verlengt contract bij Chelsea tot 2033
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 17:16 uur

Jonge talentvolle voetballer Cole Palmer zet zijn toekomst stevig neer bij Chelsea. Volgens The Athletic zal de 20-jarige speler zijn contract verlengen tot de zomer van 2033. Palmer, die vorig seizoen indruk maakte als een van de sterspelers, had oorspronkelijk een overeenkomst die liep tot medio 2031. Echter, met deze nieuwe deal zal hij nog twee extra jaren aan de club verbonden zijn.

De Engelse middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen de voetbalwereld. Zijn beslissing om zijn contract te verlengen bij Chelsea toont zijn toewijding aan de club en zijn ambitie om verder te groeien als speler. Met zijn jeugdige leeftijd en al indrukwekkende prestaties op het veld, lijkt Palmer een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan.

Chelsea, een van de topclubs in het Engelse voetbal, zal ongetwijfeld blij zijn met de contractverlenging van Cole Palmer. De club investeert graag in jong talent en het behouden van spelers zoals Palmer past perfect in hun langetermijnstrategie. Met zijn nieuwe contract kan Palmer zich nu volledig richten op zijn ontwikkeling en het behalen van successen met Chelsea in de komende jaren.