×
Home Nieuws Livescore

Kian Fitz-Jim en Youri Baas verrassen en blijven bij Ajax

Kian Fitz-Jim en Youri Baas verrassen en blijven bij Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 17:08 uur

Ajax houdt verrassend genoeg vast aan Kian Fitz-Jim en Youri Baas, ondanks dat ze aanvankelijk op het punt stonden de club te verlaten. De twee spelers hebben tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen indruk weten te maken en daardoor hebben ze het vertrouwen gewonnen van de nieuwe trainer Francesco Farioli.

Fitz-Jim en Baas hebben laten zien dat ze over de juiste kwaliteiten en mentaliteit beschikken om een rol van betekenis te spelen in het team van Ajax. De beslissing om hen te behouden komt dan ook als een verrassing voor velen binnen en buiten de club.

Trainer Farioli is onder de indruk van de progressie die Fitz-Jim en Baas hebben geboekt en ziet potentie in hun ontwikkeling. Hij gelooft dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van Ajax in het komende seizoen.

De keuze om Fitz-Jim en Baas te behouden is een teken van vertrouwen van de kant van de clubleiding en laat zien dat prestaties tijdens de voorbereiding doorslaggevend kunnen zijn in het bepalen van de toekomst van spelers bij Ajax.