×
Home Nieuws Livescore

Excelsior strikt talentvolle verdediger Seb Loeffen voor seizoenen

Excelsior strikt talentvolle verdediger Seb Loeffen voor seizoenen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 16:16 uur

Excelsior heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van de talentvolle verdediger Seb Loeffen. De 20-jarige speler heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de club uit Rotterdam, met een optie voor nog een extra jaar. Na een periode van drie jaar in Italië te hebben gespeeld, keert Loeffen nu terug naar Nederland om zijn carrière voort te zetten.

De komst van Loeffen naar Excelsior wordt gezien als een belangrijke versterking voor de defensie van de ploeg. Met zijn jeugdige leeftijd en zijn ervaring in het buitenland, wordt verwacht dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. De clubleiding is dan ook verheugd met de komst van de talentvolle verdediger en heeft hoge verwachtingen van zijn bijdrage aan het team.

Loeffen zelf kijkt ernaar uit om weer in Nederland te spelen en is vastbesloten om zich te bewijzen bij Excelsior. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten een belangrijke rol kan spelen in het team en hoopt zijn steentje bij te dragen aan het behalen van sportieve successen. De supporters van Excelsior kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler en zijn benieuwd naar wat hij zal laten zien op het veld.