×
Home Nieuws Livescore

Japanner Koki Saito op huurbasis naar Queens Park

Japanner Koki Saito op huurbasis naar Queens Park
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 15:32 uur

De Japanse voetballer Koki Saito zal het komende seizoen op huurbasis uitkomen voor Queens Park Rangers, een club op het tweede niveau van het Engelse voetbal. Saito, die de afgelopen twee seizoenen een sterke indruk achterliet bij Sparta Rotterdam, zal nu zijn talenten tonen in de Engelse competitie. De 22-jarige aanvaller wordt door Queens Park Rangers gehuurd van SK Lommel, de Belgische club waar hij onder contract staat.

Saito's overgang naar Queens Park Rangers markeert een nieuwe stap in zijn veelbelovende carrière. Na succesvolle seizoenen bij Sparta Rotterdam, waar hij zijn kwaliteiten als aanvaller etaleerde, krijgt hij nu de kans om zich te bewijzen in het competitieve Engelse voetbal. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal Saito ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Queens Park Rangers.

De Japanse international kijkt uit naar zijn avontuur in Engeland en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team van Queens Park Rangers. Met zijn ervaring in zowel de Nederlandse als de Belgische competitie, beschikt Saito over de nodige bagage om zich aan te passen aan het Engelse voetbal en zijn potentieel volledig te benutten. Voetbalfans kunnen zich verheugen op de prestaties van deze getalenteerde speler in het komende seizoen bij Queens Park Rangers.