×
Home Nieuws Livescore

Ian Maatsen bijna gestopt na Feyenoord-jeugd, vader redt carrière

Ian Maatsen bijna gestopt na Feyenoord-jeugd, vader redt carrière
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 15:16 uur

Jonge voetballers worden vaak geconfronteerd met tegenslagen en uitdagingen op hun weg naar succes. Voor Ian Maatsen leek het in 2013 even alsof zijn droom om professioneel voetballer te worden voorgoed voorbij was, toen hij werd weggestuurd uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De teleurstelling was groot en Maatsen overwoog zelfs om te stoppen met voetballen. Gelukkig was daar zijn vader, die vastbesloten was om zijn zoon niet op te laten geven.

In een openhartig gesprek met het tijdschrift HELDEN onthult de talentvolle linksback van Aston Villa, Ian Maatsen, hoe zijn vader een cruciale rol speelde in het voorkomen van zijn voortijdige afscheid van het voetbal. Door zijn vader's steun en aanmoediging vond Maatsen de kracht om door te zetten en zijn droom na te jagen, ondanks de tegenslagen die hij had ervaren. Deze ervaring heeft Maatsen gevormd tot de doorzettingsvermogen en vastberadenheid die hem nu kenmerken op het veld.

Nu, jaren later, schittert Ian Maatsen in het shirt van Aston Villa en laat hij zien dat doorzettingsvermogen en geloof in jezelf uiteindelijk kunnen leiden tot succes. Zijn verhaal dient als inspiratie voor jonge voetballers die te maken krijgen met teleurstellingen en twijfels. Ian Maatsen bewijst dat met de juiste mindset en de steun van dierbaren, zelfs de grootste obstakels overwonnen kunnen worden op weg naar het verwezenlijken van je dromen.