×
Home Nieuws Livescore

Blunderende Wellenreuther bezorgt Feyenoord kostbare puntenverlies

Blunderende Wellenreuther bezorgt Feyenoord kostbare puntenverlies
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 14:16 uur

Afgelopen weekend was het een pijnlijke vertoning voor Timon Wellenreuther bij Feyenoord. De Duitse doelman werd de schlemiel van de wedstrijd nadat hij een cruciale fout maakte die Willem II in staat stelde om verrassend op gelijke hoogte te komen in De Kuip. Deze blunder van Wellenreuther bleek uiteindelijk fataal te zijn voor Feyenoord, aangezien de Rotterdamse club twee kostbare punten verspeelde.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Feyenoord, maar de sfeer sloeg om toen Wellenreuther een ongelukkige fout maakte die de tegenstander de kans gaf om terug te komen in de wedstrijd. De doelman zal ongetwijfeld balen van zijn misser en zal er alles aan willen doen om dit goed te maken in de komende wedstrijden.

Trainer Arne Slot zal nu met zijn team moeten werken aan het herstellen van het vertrouwen na deze teleurstellende gelijkmaker. Feyenoord zal zich moeten focussen op de volgende wedstrijd om de gemiste kans goed te maken en weer op koers te komen in de competitie. Het is aan de spelers en staf om deze tegenslag om te zetten in motivatie en vastberadenheid voor de komende uitdagingen.