×
Home Nieuws Livescore

Anton Gaaei verrast met gemillimeterd kapsel bij Ajax-training

Anton Gaaei verrast met gemillimeterd kapsel bij Ajax-training
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 14:08 uur

Op dinsdag verraste Anton Gaaei zijn teamgenoten bij Ajax met een opvallende verandering. De Deense rechtsback verscheen namelijk met een compleet nieuw kapsel op de training. Zijn weelderige lokken zijn plaatsgemaakt voor een gemillimeterde coupe, waardoor hij een compleet andere uitstraling heeft gekregen. Deze drastische verandering heeft niet alleen de aandacht van zijn medespelers getrokken, maar heeft Anton ook direct een nieuwe bijnaam opgeleverd.

Het is duidelijk dat de metamorfose van Anton Gaaei niet onopgemerkt is gebleven binnen de selectie van Ajax. De spelers en stafleden keken vol verbazing toe hoe de Deense verdediger met zijn nieuwe look het trainingsveld betrad. Zijn gemillimeterde haar heeft ervoor gezorgd dat Anton een frisse en stoere uitstraling heeft gekregen, wat direct heeft geleid tot de geboorte van een nieuwe bijnaam voor de rechtsback.

De fans van Ajax zullen ongetwijfeld ook verrast zijn door de transformatie van Anton Gaaei. Met zijn nieuwe kapsel zal de Deense speler zeker de nodige aandacht trekken tijdens de komende wedstrijden. Het is nog maar de vraag of zijn nieuwe look ook zijn prestaties op het veld zal beïnvloeden. Eén ding is zeker: Anton Gaaei heeft met zijn gemillimeterde haar voor een opvallende verschijning gezorgd binnen de Amsterdamse club.