×
Home Nieuws Livescore

Didi Hamann verbaasd over transfer De Ligt naar Manchester United.

Didi Hamann verbaasd over transfer De Ligt naar Manchester United.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 12:48 uur

Voormalig voetballer Didi Hamann uit zijn verbazing over de beslissing van Bayern München om Matthijs de Ligt naar Manchester United te laten gaan. Hamann, die zelf voor clubs als Bayern, Newcastle United en Liverpool heeft gespeeld, is van mening dat De Ligt de afgelopen tijd de meest betrouwbare centrale verdediger van Bayern was. De Duitse club stemde echter in met de transfer van de Nederlandse verdediger naar de Engelse club.

Hamann, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat De Ligt een cruciale speler was voor Bayern München en dat zijn vertrek een groot gemis zal zijn voor het team. De voormalige profvoetballer prijst De Ligt om zijn stabiliteit en constante prestaties in de verdediging, waardoor hij een onmisbare schakel was in het team van Bayern.

De transfer van De Ligt naar Manchester United heeft de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. Fans en experts zijn verdeeld over de beslissing van Bayern München om de talentvolle verdediger te laten gaan. Met zijn sterke optredens en leiderschap op het veld wist De Ligt indruk te maken bij zowel zijn club als het internationale publiek. Het is dan ook begrijpelijk dat Hamann zijn twijfels uit over de keuze van Bayern om De Ligt te laten vertrekken.