×
Home Nieuws Livescore

Rugani wijst Emiraten af en hoopt op Ajax-transfer.

Rugani wijst Emiraten af en hoopt op Ajax-transfer.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 12:08 uur

De Italiaanse verdediger Daniele Rugani heeft onlangs een lucratief aanbod uit de Verenigde Arabische Emiraten afgeslagen. De dertigjarige voetballer heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Nederlandse topclub Ajax. Rugani, die momenteel onder contract staat bij Juventus, ziet de Eredivisie als een aantrekkelijke stap in zijn carrière en hoopt op een spoedige overgang naar Amsterdam.

Ajax, dat bekend staat om zijn attractieve speelstijl en succesvolle jeugdopleiding, heeft al geruime tijd interesse getoond in Rugani. De ervaren verdediger zou een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van trainer Erik ten Hag, die op zoek is naar versterking in de defensie. Rugani's afwijzing van het aanbod uit de Verenigde Arabische Emiraten toont zijn vastberadenheid om zijn droomtransfer naar Ajax te verwezenlijken.

Hoewel er nog geen concrete overeenkomst is bereikt tussen Juventus en Ajax, lijkt Rugani vastbesloten om zijn loopbaan voort te zetten in Nederland. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs, maar de verdediger blijft optimistisch over een positieve uitkomst. Ajax-fans hopen dan ook dat Rugani snel het rood-witte shirt zal dragen en zijn kwaliteiten kan laten zien in de Johan Cruijff ArenA.