×
Home Nieuws Livescore

PSV informeert bij Ajax over Owen Wijndal transfergeruchten

PSV informeert bij Ajax over Owen Wijndal transfergeruchten
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 10:48 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Owen Wijndal naar PSV voorlopig van de baan is. Volgens berichtgeving van Voetbal International heeft PSV weliswaar contact opgenomen met Ajax om informatie in te winnen over de verdediger, maar op dit moment lijkt er nog geen concrete stap richting een transfer te zijn gezet.

De geruchten over een mogelijke overstap van Wijndal naar PSV deden de afgelopen tijd flink de ronde, maar vooralsnog lijkt het erop dat de Eindhovenaren nog in de verkennende fase zitten. Het is nog onduidelijk of PSV daadwerkelijk concrete plannen heeft om de linksback aan te trekken, of dat het slechts bij informele gesprekken blijft.

Wijndal, die momenteel onder contract staat bij AZ, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar een topclub in de Eredivisie. PSV lijkt nu dus ook interesse te tonen, maar het is nog afwachten of deze interesse daadwerkelijk zal uitmonden in een transfer. Voorlopig blijft het dus nog even spannend wat de toekomst brengt voor de talentvolle verdediger.