×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Torino praten over Borna Sosa transfer, struikelblok huur.

Ajax en Torino praten over Borna Sosa transfer, struikelblok huur.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 10:24 uur

Ajax en Torino hebben de afgelopen dagen intensieve gesprekken gevoerd over de mogelijke transfer van Borna Sosa. Volgens bronnen van Voetbal International zijn de onderhandelingen echter nog niet tot een concreet akkoord gekomen. De Italiaanse club zou de voorkeur geven aan een huurovereenkomst voor de 26-jarige linksback, terwijl Ajax juist streeft naar een definitieve verkoop.

Borna Sosa, die momenteel onder contract staat bij VfB Stuttgart, heeft de aandacht getrokken van zowel Ajax als Torino vanwege zijn sterke prestaties op het veld. De Kroatische international staat bekend om zijn aanvallende kwaliteiten en zijn vermogen om gevaar te stichten vanaf de linkerflank. Zowel de Amsterdammers als de Italianen zien in hem een waardevolle aanwinst voor hun selectie.

Hoewel de gesprekken tot op heden nog geen vruchten hebben afgeworpen, blijven zowel Ajax als Torino vastberaden om tot een overeenkomst te komen. De clubs zullen naar verwachting de komende dagen blijven onderhandelen om tot een passende oplossing te komen voor de transfer van Borna Sosa. Het is nog onduidelijk welke partij uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in deze transferstrijd.

Ajax en Torino zullen de ontwikkelingen rondom de mogelijke overgang van Borna Sosa nauwlettend blijven volgen in de aanloop naar het sluiten van de transfermarkt. De fans van beide clubs zullen in spanning afwachten of de deal alsnog tot stand zal komen en of de talentvolle linksback zijn carrière zal voortzetten in de Eredivisie of de Serie A.