×
Home Nieuws Livescore

Jeffrey de Lange: droomtransfer naar Olympique Marseille ingedaald.

Jeffrey de Lange: droomtransfer naar Olympique Marseille ingedaald.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 10:16 uur

De Nederlandse doelman Jeffrey de Lange heeft eindelijk kunnen landen na zijn droomtransfer naar Olympique Marseille. De 26-jarige keeper deelt openhartig zijn ervaringen van de afgelopen hectische weken, waarin zijn leven op zijn kop stond door de overgang naar de Franse club. De Lange is vol lof over zijn prille band met hoofdtrainer Roberto de Zerbi, die een cruciale rol speelde in zijn transfer naar de Ligue 1.

Na maanden van speculatie en onderhandelingen is de transfer van Jeffrey de Lange naar Olympique Marseille eindelijk afgerond. De doelman, die eerder uitkwam voor Ajax en FC Twente, is verheugd om deel uit te maken van de prestigieuze club en kijkt uit naar de uitdagingen die hem te wachten staan in de Franse competitie. De Lange is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het succes van zijn nieuwe team.

De band tussen Jeffrey de Lange en hoofdtrainer Roberto de Zerbi lijkt veelbelovend te zijn. De Nederlander is vol lof over de Italiaanse coach, die hem vanaf het begin heeft gesteund en vertrouwen heeft getoond in zijn kwaliteiten. De Zerbi wordt geprezen om zijn tactisch inzicht en zijn vermogen om het beste uit zijn spelers te halen, en De Lange is vastbesloten om onder zijn leiding verder te groeien als doelman.

Met zijn droomtransfer naar Olympique Marseille is Jeffrey de Lange klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De doelman is vastbesloten om zich te bewijzen op het hoogste niveau en zijn stempel te drukken in de Franse competitie. Met de steun van zijn nieuwe coach en teamgenoten kijkt De Lange vol vertrouwen uit naar de uitdagingen die hem te wachten staan en is hij vastberaden om te slagen bij zijn nieuwe club.