×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt gewilde versterking binnen: Hugo Bueno op huurbasis

Feyenoord haalt gewilde versterking binnen: Hugo Bueno op huurbasis
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 10:08 uur

Feyenoord heeft met succes zijn gewenste versterking binnengehaald voor het komende seizoen. De Rotterdamse club heeft de 21-jarige Hugo Bueno weten te strikken op huurbasis van Wolverhampton Wanderers. Bueno zal de linksbackpositie gaan versterken en zo de personele problemen in die linie helpen oplossen.

De jonge Spaanse verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en Feyenoord is verheugd om hem aan de selectie toe te voegen. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht kan Bueno een belangrijke rol gaan spelen in het team van trainer Arne Slot. De club hoopt dat hij zich snel zal aanpassen aan het Nederlandse voetbal en zijn kwaliteiten kan laten zien in de Eredivisie.

Bueno zelf is ook enthousiast over de overstap naar Feyenoord en kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen bij de club. Hij ziet het als een geweldige kans om op het hoogste niveau te spelen en is vastberaden om een bijdrage te leveren aan het succes van Feyenoord. De supporters kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle linksback en hopen dat hij snel zijn waarde zal bewijzen op het veld.