×
Home Nieuws Livescore

Liverpool richt pijlen op Mamardashvili na mislopen Zubimendi.

Liverpool richt pijlen op Mamardashvili na mislopen Zubimendi.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 09:48 uur

Liverpool heeft na het teleurstellende mislopen van Martín Zubimendi zijn zinnen gezet op de talentvolle doelman Giorgi Mamardashvili van Valencia. De Engelse club is vastbesloten om de Georgische keeper aan te trekken en is bereid om daarvoor maar liefst dertig miljoen euro op tafel te leggen. Het plan van Liverpool is om Mamardashvili eerst aan te kopen en hem vervolgens uit te lenen aan een andere club in dezelfde competitie, zo meldt het Spaanse Relevo.

Giorgi Mamardashvili staat bekend om zijn indrukwekkende reflexen en uitstekende spelhervattingen, waardoor hij al op jonge leeftijd de aandacht van topclubs wist te trekken. Liverpool ziet in de 22-jarige doelman een veelbelovende versterking voor hun selectie en is vastbesloten om hem naar Anfield te halen. Met de ervaring die Mamardashvili heeft opgedaan bij Valencia, wordt hij gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Jürgen Klopp.

De transfer van Giorgi Mamardashvili naar Liverpool zou een grote stap voorwaarts betekenen voor de jonge doelman, die droomt van spelen op het hoogste niveau in het Engelse voetbal. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en het lijkt erop dat een overeenkomst in de maak is. Liverpool hoopt dat Mamardashvili snel zijn handtekening zal zetten en zich kan gaan voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in zijn veelbelovende carrière.