×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil Ramsdale huren, Arsenal wil hem verkopen

Ajax wil Ramsdale huren, Arsenal wil hem verkopen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2024 09:08 uur

Ajax heeft serieuze interesse getoond in de Engelse doelman Aaron Ramsdale van Arsenal. Volgens bronnen van The Athletic heeft de Nederlandse club een poging gedaan om Ramsdale op huurbasis binnen te halen. Het eerste voorstel van Ajax werd echter afgewezen door Arsenal, aangezien de Engelse club de voorkeur geeft aan een verkoop van de doelman in plaats van een tijdelijke overgang.

Ondanks de afwijzing van het eerste bod, blijft Ajax optimistisch over de mogelijkheid om Ramsdale naar Amsterdam te halen. De club is vastberaden om een deal te sluiten en is naar verluidt nog steeds in gesprek met Arsenal over de toekomst van de 23-jarige keeper. Ramsdale, die eerder uitkwam voor clubs als Sheffield United en Bournemouth, wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.

De onderhandelingen tussen Ajax en Arsenal zijn nog in volle gang en het is nog niet duidelijk of de clubs tot een overeenkomst zullen komen. Ajax hoopt echter dat er alsnog een akkoord bereikt kan worden om Ramsdale naar de Johan Cruijff ArenA te halen. De fans van de Amsterdamse club kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van de talentvolle doelman en zijn benieuwd naar hoe deze transfer zich verder zal ontwikkelen.