×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren en Kishna verrassen bij Jong AZ - Roda JC

Ihattaren en Kishna verrassen bij Jong AZ - Roda JC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 23:08 uur

Na lange tijd afwezig te zijn geweest, is Mohamed Ihattaren weer opgedoken bij een Nederlandse profvoetbalwedstrijd. De voormalige speler van zowel PSV als Ajax werd maandagavond gespot bij de wedstrijd tussen Jong AZ en Roda JC, waarbij Jong AZ met maar liefst 6-1 zegevierde. Ihattaren werd vergezeld door Ricardo Kishna, wat voor de nodige opschudding zorgde onder de aanwezige supporters en voetbalfans.

De aanwezigheid van Ihattaren en Kishna bij de wedstrijd heeft de geruchtenmolen flink doen draaien over hun mogelijke plannen voor de toekomst. Beide spelers hebben een turbulente carrière achter de rug en worden nu in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar het Nederlandse profvoetbal. Fans speculeren over welke club de twee talentvolle voetballers mogelijk zouden kunnen versterken en welke rol zij daar zouden kunnen vervullen.

Ihattaren, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de afgelopen tijd veel ups en downs gekend in zijn loopbaan. Zijn aanwezigheid bij de wedstrijd tussen Jong AZ en Roda JC heeft dan ook de interesse gewekt van verschillende clubs en scouts die op zoek zijn naar versterking voor hun teams. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer details naar buiten komen over de plannen van Ihattaren en Kishna en waar zij hun voetbaltoekomst zullen voortzetten.