×
Home Nieuws Livescore

Mini-topper eindigt onbeslist, dramatische start Roda JC

Mini-topper eindigt onbeslist, dramatische start Roda JC
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 22:16 uur

In een spannende mini-topper van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen hebben Jong PSV en Jong Ajax de punten eerlijk verdeeld. Op De Herdgang leek Jong PSV lange tijd op weg naar een overwinning, maar Jong Ajax wist in de slotfase terug te komen en een gelijkspel af te dwingen. Beide teams lieten zien dat ze over veel talent beschikken en het belooft een boeiend seizoen te worden voor deze jonge talenten.

Roda JC, dat vorig seizoen zo dichtbij promotie naar de Eredivisie was, kende een dramatische start van het nieuwe seizoen. Op bezoek bij Jong AZ wisten de Limburgers geen vuist te maken en moesten ze uiteindelijk met lege handen terugkeren. Voor Roda JC zal het zaak zijn om snel de draad op te pakken en te laten zien dat ze nog steeds tot de top van de Keuken Kampioen Divisie behoren.

De eerste speelronde van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen heeft meteen voor de nodige opwinding gezorgd. De mini-topper tussen Jong PSV en Jong Ajax was een ware krachtmeting tussen twee veelbelovende teams, terwijl Roda JC een teleurstellende start kende. Het belooft een competitief seizoen te worden waarin de strijd om promotie naar de Eredivisie ongetwijfeld weer hevig zal zijn. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op nog veel meer spektakel en verrassingen in de Keuken Kampioen Divisie.