×
Home Nieuws Livescore

Van Basten en Sneijder niet onder de indruk van Ajax

Van Basten en Sneijder niet onder de indruk van Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 22:08 uur

Voormalig topvoetballers Marco van Basten en Wesley Sneijder tonen zich onverminderd kritisch ten opzichte van de prestaties van Ajax in het lopende seizoen. Ondanks de successen die de Amsterdammers behalen, blijven de heren vooralsnog onaangedaan. Zij zijn van mening dat de kersverse trainer van Ajax, Francesco Farioli, een bepaalde mate van stabiliteit en degelijkheid in het spel van de club heeft weten te brengen.

Van Basten en Sneijder, beiden iconen in het Nederlandse voetbal, erkennen de impact die Farioli heeft gehad op het Amsterdamse voetbal. De Italiaanse coach lijkt zijn stempel te drukken op het team door een consistente en solide speelstijl te implementeren. Desondanks blijven Van Basten en Sneijder voorzichtig optimistisch en wachten zij af of Ajax deze vorm kan vasthouden gedurende het seizoen.

Met hun scherpe analyses en ervaring als voetbalgrootheden, houden Van Basten en Sneijder een kritisch oog op de ontwikkelingen bij Ajax. Zij zijn vastbesloten om te zien of de Amsterdammers onder leiding van Farioli in staat zullen zijn om te blijven excelleren en zich te meten met de top van het Nederlandse en Europese voetbal.