×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit wilde Pepe naar Feyenoord halen, onthult oud-voetballer.

Ruud Gullit wilde Pepe naar Feyenoord halen, onthult oud-voetballer.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 21:32 uur

Voormalig voetballegende Ruud Gullit heeft onlangs een opmerkelijke onthulling gedaan over zijn plannen voor Feyenoord. De voormalige winnaar van de Ballon d'Or heeft laten weten dat hij Pepe, de 41-jarige Portugese verdediger, naar de Rotterdamse club wilde halen. Pepe kondigde onlangs zijn voetbalpensioen aan, maar koos uiteindelijk voor een overstap naar FC Porto.

Gullit, die bekend staat om zijn strategisch inzicht en leiderschap op het veld, zag in Pepe een waardevolle toevoeging aan het Feyenoord-team. Met zijn ervaring en verdedigende kwaliteiten zou Pepe een belangrijke rol hebben kunnen spelen in de Eredivisie. Echter, de Portugese international besloot om terug te keren naar zijn voormalige club FC Porto, waar hij eerder al grote successen behaalde.

Hoewel de plannen van Gullit om Pepe naar Feyenoord te halen niet zijn uitgekomen, blijft de voormalige voetballer optimistisch over de toekomst van de club. Met zijn ambitie en visie hoopt Gullit nog steeds om Feyenoord naar nieuwe hoogten te brengen en de club te versterken met talentvolle spelers. De fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de verdere ontwikkelingen en mogelijke versterkingen binnen de club onder leiding van Gullit.