×
Home Nieuws Livescore

ADO Den Haag strikt Noord-Ier Lee Bonis als spits.

ADO Den Haag strikt Noord-Ier Lee Bonis als spits.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 21:24 uur

ADO Den Haag heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald om het vertrek van Henk Veerman op te vangen. De club heeft via haar officiële kanalen aangekondigd dat Lee Bonis de opvolger van de spits zal zijn. Bonis, afkomstig uit Noord-Ierland, heeft een contract getekend voor minimaal twee seizoenen bij de Haagse club.

Met de komst van Bonis hoopt ADO Den Haag de aanvalslinie te versterken en het vertrek van Veerman op te vangen. De 21-jarige spits wordt gezien als een veelbelovend talent en zal onderdeel worden van de plannen van de club voor de komende seizoenen. Bonis zal de concurrentie aangaan met de huidige aanvallers van ADO Den Haag en zal zijn kwaliteiten moeten laten zien om een basisplaats te veroveren.

De supporters van ADO Den Haag zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat Bonis kan brengen in het komende seizoen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team. De Noord-Ierse spits zal zich moeten bewijzen op het veld en laten zien dat hij het niveau van de Eredivisie aankan. De verwachtingen zijn hooggespannen en het is aan Bonis om te laten zien wat hij waard is in het geel-groen van ADO Den Haag.