×
Home Nieuws Livescore

Jong Ajax-trainer looft afgeserveerde spelers in beloftenploeg

Jong Ajax-trainer looft afgeserveerde spelers in beloftenploeg
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 21:16 uur

Jong Ajax-trainer Frank Peereboom heeft zijn tevredenheid geuit over de toewijding van enkele spelers die eerder door Francesco Farioli aan de kant waren geschoven. Benjamin Tahirovic, Borna Sosa, Silvano Vos en Owen Wijndal hebben zich aangesloten bij de trainingen van de beloftenploeg van de Amsterdamse club.

Peereboom, die bekend staat om zijn oog voor talent en ontwikkeling, verwelkomde de spelers met open armen en prees hun professionaliteit en inzet op het trainingsveld. De jonge talenten krijgen nu de kans om zich te bewijzen en te laten zien wat ze in huis hebben.

De aanwezigheid van Tahirovic, Sosa, Vos en Wijndal bij Jong Ajax zorgt voor een extra dosis motivatie en concurrentie binnen de selectie. De spelers zullen er alles aan doen om zich te onderscheiden en een plek in het eerste elftal te veroveren.

Met de steun en begeleiding van Peereboom en zijn staf, hebben deze afgeserveerde spelers de kans om zich te revancheren en te laten zien dat ze wel degelijk over de kwaliteiten beschikken om op hoog niveau te presteren. De komende trainingen en wedstrijden zullen cruciaal zijn voor hun verdere ontwikkeling en eventuele doorbraak in het profvoetbal.