×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos betreurt vertrek Shurandy Sambo bij PSV

Aad de Mos betreurt vertrek Shurandy Sambo bij PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 20:56 uur

Voormalig trainer Aad de Mos uit zijn teleurstelling over het vertrek van Shurandy Sambo bij PSV. De Mos noemt het 'doodzonde' dat de jonge rechtsback de club heeft verlaten, vooral omdat hij gelooft dat Sambo het potentieel had om het mogelijke gat dat Jordan Teze achterlaat op te vullen. De Mos, die bekend staat om zijn scherpe analyses, is van mening dat de talentvolle Sambo een waardevolle toevoeging had kunnen zijn aan de selectie van PSV.

Met zijn ervaring in het vak en oog voor talent, is de kritiek van Aad de Mos op het vertrek van Shurandy Sambo bij PSV niet zomaar te negeren. De Mos benadrukt dat het behouden van jonge talenten cruciaal is voor een club als PSV, die bekend staat om het ontwikkelen van spelers en ze vervolgens te laten doorstromen naar het eerste elftal. Het verlies van Sambo aan Burnley wordt door De Mos dan ook gezien als een gemiste kans voor PSV.

De uitspraken van Aad de Mos zullen ongetwijfeld voor discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Met zijn scherpe blik en ongezouten mening weet De Mos altijd de aandacht te trekken. Het is duidelijk dat de oud-trainer van mening is dat PSV een fout heeft gemaakt door afscheid te nemen van Shurandy Sambo, en dat hij gelooft dat de rechtsback veel potentieel heeft om door te groeien in het profvoetbal. Het is nu aan PSV om te bewijzen dat zij de juiste keuze hebben gemaakt in het laten gaan van Sambo.