×
Home Nieuws Livescore

De Ligt en Mazraoui doorstaan keuring Manchester United

De Ligt en Mazraoui doorstaan keuring Manchester United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 19:48 uur

Manchester United heeft een belangrijke stap gezet in het versterken van hun verdediging, aangezien Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui met succes hun medische keuring hebben doorstaan. Dit nieuws werd bevestigd door de betrouwbare bron Fabrizio Romano. De papierwinkel om de transfers officieel te maken zal naar verwachting binnen de komende 24 uur worden afgerond, waardoor de twee spelers snel kunnen aansluiten bij hun nieuwe club.

De komst van De Ligt en Mazraoui naar Manchester United zou kunnen betekenen dat ze al snel in actie komen tijdens het eerste Premier League-duel van het seizoen. Met hun ervaring en kwaliteiten zullen ze ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan het team van manager Ole Gunnar Solskjaer. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de versterkingen in de verdediging, die de ploeg kunnen helpen om hun ambities voor het komende seizoen waar te maken.

De Ligt, die eerder indruk maakte bij Ajax en Juventus, en Mazraoui, die zijn sporen verdiende bij Ajax, zullen naar verwachting snel integreren in het team van Manchester United. Met hun talent en drive om te slagen, zullen ze ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de jacht van de club op succes in zowel de Premier League als andere competities. De supporters kunnen niet wachten om de twee spelers in actie te zien in het iconische rood van Manchester United en zijn vol verwachting voor wat de toekomst zal brengen met deze nieuwe aanwinsten in het team.