×
Home Nieuws Livescore

AC Milan haalt Emerson Royal binnen als nieuwe aanwinst.

AC Milan haalt Emerson Royal binnen als nieuwe aanwinst.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 19:40 uur

AC Milan heeft zich versterkt met de komst van Emerson Royal, die overkomt van Tottenham Hotspur. De Braziliaanse rechtsback zal zijn kunsten vertonen in het rood-zwarte shirt van de Italiaanse club. In Milaan zal Emerson samenspelen met zijn nieuwe ploeggenoot Tijjani Reijnders, waarmee hij hoopt successen te behalen.

De transfer van Emerson naar AC Milan betekent een nieuwe stap in zijn carrière, waarbij hij een contract heeft getekend dat hem tot medio 2028 aan de club bindt. Bovendien is er een optie voor nog één extra jaar in het contract opgenomen, waardoor Emerson zich voor langere tijd aan de club heeft verbonden. De supporters van AC Milan kunnen zich verheugen op de komst van de talentvolle rechtsback, die zijn defensieve kwaliteiten en aanvallende impulsen zal laten zien op het veld.

Met de toevoeging van Emerson aan de selectie hoopt AC Milan zich verder te versterken en mee te strijden om prijzen in zowel de nationale competitie als internationale toernooien. De club heeft vertrouwen in de kwaliteiten van de Braziliaanse verdediger en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. Emerson zelf kijkt uit naar zijn avontuur bij AC Milan en is vastberaden om het beste van zichzelf te laten zien in het rood-zwarte shirt van de club.