×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs naar Charlotte FC na succesvolle medische keuring

Calvin Stengs naar Charlotte FC na succesvolle medische keuring
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 19:32 uur

Het Amerikaanse voetbalteam Charlotte FC staat op het punt om een grote transfer binnen te halen. Calvin Stengs, de 25-jarige spelmaker van Feyenoord, heeft met succes de medische keuring doorstaan, zo meldt de gerenommeerde transferspecialist Fabrizio Romano. De weg lijkt nu vrij voor Stengs om de overstap te maken naar de Verenigde Staten en zijn carrière voort te zetten in de Major League Soccer.

Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zou een waardevolle toevoeging zijn voor Charlotte FC. De club, die pas dit seizoen zijn intrede maakt in de MLS, lijkt vastbesloten om met de komst van Stengs direct een statement te maken en zich te versterken met een ervaren speler uit Europa.

De transfer van Stengs naar Charlotte FC markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan en opent nieuwe deuren voor de talentvolle Nederlander. Na jarenlang in de Eredivisie te hebben gespeeld, staat Stengs nu voor een nieuw avontuur in een competitie die steeds meer internationale allure krijgt. Met zijn kwaliteiten en ervaring kan Stengs een sleutelrol gaan vervullen bij zijn nieuwe club en wellicht uitgroeien tot een publiekslieveling in Charlotte.