×
Home Nieuws Livescore

Lautaro Martínez verlengt contract bij Internazionale tot 2029

Lautaro Martínez verlengt contract bij Internazionale tot 2029
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024 17:56 uur

De Argentijnse sterspeler Lautaro Martínez heeft zijn toewijding aan Internazionale bevestigd door zijn contract te verlengen tot medio 2029. Als aanvoerder van de Nerazzurri is Martínez een cruciale speler in het team en zijn contractverlenging zal de fans van de club ongetwijfeld verheugen. Met zijn talent en vastberadenheid op het veld heeft de 24-jarige aanvaller bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor Inter.

Martínez, die al sinds 2018 voor de Italiaanse club speelt, heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het hedendaagse voetbal. Zijn beslissing om zijn contract te verlengen toont zijn loyaliteit aan Inter en zijn ambitie om samen met het team successen te behalen in de komende jaren.

De contractverlenging van Martínez komt op een cruciaal moment voor Internazionale, aangezien de club streeft naar het behalen van prijzen en het versterken van haar positie in zowel de Italiaanse competitie als in Europa. Met Martínez aan boord heeft Inter een solide basis om op voort te bouwen en kunnen de fans reikhalzend uitkijken naar wat de toekomst zal brengen met deze getalenteerde speler in de gelederen.